Brug for mere end du kan læse dig til?

Jeg hjælper ofte mine læsere med personlig, målrettet jobcoaching. Vælg mellem tre pakker.

Hvad siger andre kunder

fantastisk jobsamtale

”Jeg tog kontakt til Kristian, da jeg skulle til 2. samtale på et ønskejob og virkelig havde noget på spil. Kristian lyttede opmærksomt og kom med konkrete og brugbare anbefalinger, han lagde en drejebog for samtalen, hvilket gjorde at jeg havde et solidt fundament at tage til samtale på. Jeg fik jobbet!”

Meget værdifuldt

”Jeg kan kun anbefale at tage kontakt til Kristian, der med sin faglighed, erfaring, empati og evne til at sætte sig ind i opgaven, giver dig nogle værdifulde ledetråde og gå-på-mod”

Det virkede

”Kunne ikke få hul på min jobsøgning. Blev nok presset lidt ud min comfort zone af Kristian, men da jeg først turde prøve nogle af hans ideer af, var der resultater med det samme. Min selvtilld er bare vokset og vokset"

Interesseret eller vil du høre mere?

Udfyld dine oplysninger, og du hører straks fra mig.